Termékpalettánk
Keresés

BILT VÍZLÁGYÍTÓ

Bővebb információért kattintson ide!

         BILT VÍZLÁGYÍTÓ

Partner oldalaink
http://www.2gokft.com/
2 GO Kft - kávéautomata alkatrészek
Hírlevél

Ügyfélszolgálat

Tel:
06-20/519-7942

e-mail:
boncaffe@invitel.hu

RSS
Utoljára megtekintve

Vásárlási feltételek

Minden kedves látogatónk kezdeményezhet vásárlást az oldalunkon, aki elfogadja és betartja az alábbi feltételeket:

Az általános szerződési feltételeket és a vásárlási feltételeket a 45/2014.(II.26)Korm. rendelet szabályozza.


A web áruházban szereplő árak, termékleírások, fotók tájékoztató jellegűek, nem minősülnek jogi értelemben ajánlattételnek a rendelés kollégánk általi személyes / írásbeli  visszaigazolásáig!


A rendelését követően, minden esetben megkeressük Önt telefonon, e-mailen megerősítés, ill. esetleges pontosítások miatt.  Megértését köszönjük!


A termékek árai:

A termékekre a weboldalon feltüntetett árak vonatkoznak. Az árak frissítése folyamatos, egy adott termék bármikor felkerülhet a választékba, vagy lekerülhet onnan, illetve egy adott termék ára a nap bármely szakában változhat. A kiválasztott áru vételára nettó forint összegben van feltüntetve, az Áfa összegét nem tartalmazza.


Fizetési mód:

  • A csomaghoz utánvéttel juthat hozzá. Utánvét esetén a teljes összeget a szállítónak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja részére a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot.
  • Megrendelés után, a kiállított számla alapján előre banki utalással is teljesíthető az áru ellenértéke. A megrendelt áru a pénzügyi teljesítést követően személyesen, vagy postai úton vehető át.
  • Készpénz fizetés helyben.

Bankszámla számunk:

Kereskedelmi és Hitelbank Rt. 10403909-50505557-54551006


Vásárlástól való elállás joga:

Ellálási jog:
Ön 14 napon belül jogusult indoklás nélkül ellálni. Az ellálási határidő a termék adásvételére irányuló szerződés esetében: "attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi."
Ha ön az ellálási jogával élni kíván, e szándékát tartalmazó egyértelmű írásos nyilatkozatát köteles eljuttani a cég székhelyének címére 7400 Kaposvár, Vasvári P. u. 1.

Ha Ön él ezzel az ellálási jogával haladéktalanul, de legkésőbb az Ön ellálási nyilatkozatának készhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által vásárolt termék összegét, ideértve a postai költséget is. A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb ellálási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minösül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.

Panaszkezelés:
Panasz esetén kérjük hívja a 82/458-521 telefonszámot. Írásban, 7400 Kaposvár, Vasvári P. u. 1. címre küldheti panaszát.

 

 

Kosár
Az Ön kosara üres.
Bejelentkezés

 

Kávégép alkatrész
Top 5 termék